Rólam

Üdvözöllek az oldalamon, kedves vendégem. Köszönöm, hogy benéztél hozzám.

Ennek az oldalnak egy fő célja van, hogy megosszam veletek az általam eddig kipróbált recepteket, a világból, a szüleimtől, barátoktól, ismerősöktől, idegenektől, az internetről, egyszóval minden lehetséges csatornából, mely rendelkezésemre állt és mindmáig áll. Lesznek a receptek közt saját kísérletek, saját alkotások is, mert imádom a főzést, imádom a határtalanságát, és szeretném, ha te is át tudnád ezt majd érezni, ha majd megkóstolod saját főztödet. A saját készítésű ételed, melyet te állítottál össze. Én leszek a legboldogabb, ha ebben “tettestársad” lehetek majd, az itt található receptekkel.
Lesznek nagyon egyszerű receptek, kissé bonyolultabbak, unottak, újabbak, ősrégiek, de ne ijedj meg. Menni fog. Ha kérdésed lesz, megtalálhatsz, elérhetsz. Nincs miért aggódnod! Felejtsd el a pánikot és add át magad az alkotás örömének, ahogy én is szoktam. 😉

Egy szlovákiai kis falucskába születtem, jó pár évvel ezelőtt; három testvér legfiatalabbjaként láttam meg a napvilágot. Már korán rájöttem, hogy érdekel a főzés, a gasztronómia, hiszen mindig is imádtam a pocakom. Máig nem felejtem az első rántottám. Idővel ez növekedett bennem, a vágy, az ízek világának megismeréséről. Szinte mindenhol tanultam valami újat, és ez még ma is folytatódik. 
Kicsiként szinte mindig ott voltam anyum mellett, nagyanyám konyhájában, figyeltem, lestem, mi csodálatos készül épp. Ehhez jöttek és jönnek mindig az apró trükkök, tanácsok. Ezek a legértékesebbek, mert ezek sokéves tapasztalatok során alakultak, alakulnak ki. Mindig meg kell hallgatni ezeket. Végül is, ahogy édesanyám szokta mondani, “A jó pap is holtig tanul.”

Eme rövidke bevezető után, ne habozz tovább, keress, kutass a receptek közt, és indulj el velem egy újabb kiruccanásra a gasztronómia világába, fedezd fel az ízek csodálatos, varázslatos kavalkádját, alkoss és okozz örömöt az ízlelőbimbóknak, meg a tulajdonosaiknak.
Sok sikert és kellemes főzést.

0 0 votes
Article Rating
 
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments